Poznaj

Catering dla wymagających

Specjalizujemy się w dostarczaniu posiłków regeneracyjnych dla firm i instytucji. Współpracujemy na stałe z takimi firmami jak:

- Smurfit Kappa Polska
- Foulet Europe Polska
- Kompania Piwowarska S.A.
- Nestle Waters Polska
- Sygnity S.A.
- Janisz Usługi Samochodowe

OFERTA CATERINGOWA I GARMAŻERYJNA

 
  
1. SCHAB W GALARECIE LUB MALADZE (1 PORCJA)10,50
2. SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE LUB MALADZE (1 PORCJA)11,50
3. KARKÓWKA W GALARECIE Z RODZYNKAMI (1 PORCJA)10,50
4. KARKÓWKA NADZIEWANA CZOSNKIEM (OK. 2KG)70,00
5. PIECZONA SZYNKA WIEPRZOWA W CAŁOŚCI Z KOŚCIĄ (OK. 6KG)200,00
6. PIERŚ FASZEROWANA W GALARECIE (1 PORCJA)10,50
7. INDYCZKA W CAŁOŚCI FASZEROWANA OWOCAMI (OK. 4KG)120,00
8. ROLADA Z KURCZAKA W GALARECIE (1 PORCJA)10,50
9. INDYK Z MORELĄ W GALARECIE (1 PORCJA)11,00
10. KACZKA PIECZONA Z OWOCAMI (OK. 2 KG)65,00
11. PSTRĄG W GALARECIE (1 PORCJA)10,50
12. KARP W GALARECIE (1 PORCJA)10,50
13. ŁOSOŚ W GALARECIE (1 PORCJA)14,00
14. ŚLEDŹ W OLEJU Z CEBULKĄ (1 PORCJA)9,00
15. ŚLEDŹ W PAPRYCZKACH (1 PORCJA)9,00
16. ŚLEDŹ PO KASZUBSKU (1 PORCJA)9,00
17. ŚLEDŹ W ŚMIETANIE (1 PORCJA)9,00
18. JAJKO FASZEROWANE PIECZARKAMI (1 PORCJA)5,00
19. JAJKO FASZEROWANE SZYNKĄ (1 PORCJA)5,00
20. JAJKO FASZEROWANE WĘDZONYM ŁOSOSIEM (1 PORCJA)5,50
21. SAŁATKA JARZYNOWA (1 PORCJA)150g7,00
22. SZPARAGI W SZYNCE (1 PORCJA)7,00
23. TATAR (1 PORCJA)11,00
24 KARP FASZEROWANY PIECZARKĄ (1 PORCJA)70,00

Wykonujemy we własnym zakresie (własne zaplecze, materiały, transport) obsługę gastronomiczną przyjęć, imprez, bankietów i konferencji.

Profesjonalny catering należy do najtrudniejszych usług, jakimi parają się firmy restauracje. Dobrze wykonany catering to bardzo wiele różnych czynników składających się w jedną całość.

Szczególną uwagę zwracamy na:

– Odpowiednie potrawy w cateringu

Właściwy dobór dań na przyjęcie to sprawa kluczowa. Dania dobiera się w zależności od preferencji osoby zamawiającej, jak również i od pory roku. Latem wybiera się głównie sałatki i przystawki kosztem mniejszej ilości dań „ciężkich” oraz gorących. Zimą odwrotnie – na stołach królują potrawy sycące. Zimowy catering to dania duszone, smażone, wędzone oraz mniejsza ilość lekkich przystawek z sałatek.

– Ozdabianie potraw

Ważna jest również sprawa estetyki podawanych dań. Potrawy przystrajamy wg panujących zasad profesjonalnego ozdabiania potraw.

– Obsługę

Kompleksowy catering to również obsługa. Obsługa głównej mierze zaspokaja oczekiwania gości serwując posiłki, prowadząc luźne rozmowy z gośćmi czy usuwając zabrudzenia spowodowane przez przypadek przez gości. Obsługa cateringu pełni bardzo ważną rolę: musi być w każdym miejscu spotkania, a jednocześnie pozostawać na uboczu.