
Specjalizujemy się w dostarczaniu posiłków regeneracyjnych dla firm i instytucji. Współpracujemy na stałe z takimi firmami jak:
- Smurfit Kappa Polska - Foulet Europe Polska - Kompania Piwowarska S.A. - Nestle Waters Polska - Sygnity S.A. - Janisz Usługi Samochodowe
OFERTA CATERINGOWA I GARMAŻERYJNA | |
1. SCHAB W GALARECIE LUB MALADZE (1 PORCJA) | 10,50 |
2. SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE LUB MALADZE (1 PORCJA) | 11,50 |
3. KARKÓWKA W GALARECIE Z RODZYNKAMI (1 PORCJA) | 10,50 |
4. KARKÓWKA NADZIEWANA CZOSNKIEM (OK. 2KG) | 70,00 |
5. PIECZONA SZYNKA WIEPRZOWA W CAŁOŚCI Z KOŚCIĄ (OK. 6KG) | 200,00 |
6. PIERŚ FASZEROWANA W GALARECIE (1 PORCJA) | 10,50 |
7. INDYCZKA W CAŁOŚCI FASZEROWANA OWOCAMI (OK. 4KG) | 120,00 |
8. ROLADA Z KURCZAKA W GALARECIE (1 PORCJA) | 10,50 |
9. INDYK Z MORELĄ W GALARECIE (1 PORCJA) | 11,00 |
10. KACZKA PIECZONA Z OWOCAMI (OK. 2 KG) | 65,00 |
11. PSTRĄG W GALARECIE (1 PORCJA) | 10,50 |
12. KARP W GALARECIE (1 PORCJA) | 10,50 |
13. ŁOSOŚ W GALARECIE (1 PORCJA) | 14,00 |
14. ŚLEDŹ W OLEJU Z CEBULKĄ (1 PORCJA) | 9,00 |
15. ŚLEDŹ W PAPRYCZKACH (1 PORCJA) | 9,00 |
16. ŚLEDŹ PO KASZUBSKU (1 PORCJA) | 9,00 |
17. ŚLEDŹ W ŚMIETANIE (1 PORCJA) | 9,00 |
18. JAJKO FASZEROWANE PIECZARKAMI (1 PORCJA) | 5,00 |
19. JAJKO FASZEROWANE SZYNKĄ (1 PORCJA) | 5,00 |
20. JAJKO FASZEROWANE WĘDZONYM ŁOSOSIEM (1 PORCJA) | 5,50 |
21. SAŁATKA JARZYNOWA (1 PORCJA)150g | 7,00 |
22. SZPARAGI W SZYNCE (1 PORCJA) | 7,00 |
23. TATAR (1 PORCJA) | 11,00 |
24 KARP FASZEROWANY PIECZARKĄ (1 PORCJA) | 70,00 |
Wykonujemy we własnym zakresie (własne zaplecze, materiały, transport) obsługę gastronomiczną przyjęć, imprez, bankietów i konferencji.
Profesjonalny catering należy do najtrudniejszych usług, jakimi parają się firmy restauracje. Dobrze wykonany catering to bardzo wiele różnych czynników składających się w jedną całość.
Szczególną uwagę zwracamy na:
– Odpowiednie potrawy w cateringu
Właściwy dobór dań na przyjęcie to sprawa kluczowa. Dania dobiera się w zależności od preferencji osoby zamawiającej, jak również i od pory roku. Latem wybiera się głównie sałatki i przystawki kosztem mniejszej ilości dań „ciężkich” oraz gorących. Zimą odwrotnie – na stołach królują potrawy sycące. Zimowy catering to dania duszone, smażone, wędzone oraz mniejsza ilość lekkich przystawek z sałatek.
– Ozdabianie potraw
Ważna jest również sprawa estetyki podawanych dań. Potrawy przystrajamy wg panujących zasad profesjonalnego ozdabiania potraw.
– Obsługę
Kompleksowy catering to również obsługa. Obsługa głównej mierze zaspokaja oczekiwania gości serwując posiłki, prowadząc luźne rozmowy z gośćmi czy usuwając zabrudzenia spowodowane przez przypadek przez gości. Obsługa cateringu pełni bardzo ważną rolę: musi być w każdym miejscu spotkania, a jednocześnie pozostawać na uboczu.



